Välkommen till KGM, en inspirerande värld av gymnastik och idrott

KGM AB är det naturliga valet när du bygger ny gymnastikhall, besiktar din gamla hall, om du behöver komplettera upp dina idrottsredskap eller sportutrustning.

I snart 100 år har det tillverkats gymnastikmaterial i Hultsfred, så traditionen är djupt rotad i den småländska myllan.

Vi levererar allt från enskilda produkter för inom- och utomhusaktiviteter till kompletta lösningar för skolidrott, föreningar samt elitverksamhet.

Vårt lager hanterar över 4000 produkter.

Vi har komplett utrustning för gym.

Hultsfred gymnastikklubb driver gymmet vidare i samverkan med KGM AB!

apr 25, 2022

Att samverkan mellan Hultsfred gymnastikklubb och KGM AB tar ett ytterligare steg är naturligt. Under flertalet år har parterna haft ett mycket gott samarbete när det gäller trupp- och breddgymnastiken. Nu kommer samarbetet även omfatta gymmet i KGM hallen på Norra Oskarsgatan.

2012 flyttade KGM AB in med sin verksamhet i Vartas gamla lokaler som de renoverade till ett nytt fräscht gym, en sporthall med tillhörande omklädning samt kontor med butiksyta. Redan då var Hultsfred gymnastikklubb en av de första hyresgästerna och nu 10 år senare är det klart att föreningen kommer driva gymmet vidare och tar där med över stafettpinnen från Lina Holmqvist som drivit gymmet de senaste två åren.

“Vi vill värna om orten och föreningslivet, därför var det ett självklart val att tillfråga Hultsfred gymnastikklubb om de ville testa att driva gymmet vidare med stöd av oss” säger Mattias Engqvist på KGM AB. “Att bredda verksamheten till att även omfatta ett gym är ett mycket bra komplement till föreningen. Detta gör att vi kan erbjuda en ännu större palett av träningsformer till både nya och befintliga medlemmar” säger Sandra Örmander, ordförande för Hultsfred gymnastikklubb.

Från och med första maj är det föreningen som driver gymmet vidare och samma dag bjuder man in till öppet hus. Alla som är nyfikna på hur lokalerna ser ut, vilka möjligheter som finns till rörelse och som vill ha en kopp kaffe med tillhörande fika är varmt välkomna mellan kl. 10-12.

KGM-HALLEN ÄR I MÅNGA AVSEENDEN MÖJLIGHETERNAS AKTIVITETSHUS!

Här finns vårt välutrustade gym, vår sporthall lämplig för olika idrottsaktiviteter och även för barnkalas, dessutom kan du hyra vårt mötesrum.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår